Planera din sommarträdgård

Det lackas mot jul och vi planerar in i det sista för att julen ska bli en skön avkoppling och en högtid med ljus och samvaro med släkt och vänner. Trädgården ligger i dvala och det är nu som du kan planera din sommarträdgård och de förändringar du vill göra till våren och sommaren.

garden

Du kanske vill ha din trädgård precis som den varit och vill inte göra någon förändring alls och det är helt ok, många jobbar konstant med förändringar och vill plantera nya spännande växter år från år. Det som kanske är på tapeten till våren är att plantera en ny häck runt hela trädgården och då kan Plantinavia rekommenderas som säljer häckplantor och färdiga häckar, beställ idag och få plantorna levererade vecka 13 nästkommande år – 2017, då kan du till och med spara en slant då eventuella prisjusteringar kan ske fram till dess.

Dock så kanske vi har en del tid att sitta och fundera på hur vår trädgård ska se ut till sommaren, man kan skissa i ett block hur man tänkt sig sina planteringar. Rita även in den nya häcken så du ser på ett ungefär hur det kommer att bli. Är du mer intresserad av dator så finns det en app som man kan använda sig av till din iPad för att ta fram hur du vill att din trädgård ska bli. Den finns i en gratis version där du kan testa om det är ett verktyg för dig att använda för din trädgårdsdesign, känns den ok så kan man köpa en mer avancerad version av app för 50 kronor.