Rökning för den miljömedvetne

Att röka kan ställa till problem på offentliga platser då många kan vara allergiker och att man allmänt mår dåligt av cigarettrök. Det har funnits ett tag, de så kallade e-cigaretterna. Med dessa så blir det rökning för den miljömedvetne, då ingen giftig rök kommer ur cigaretten.

Den ser nästan ut som en vanlig cigarett, i alla fall på håll så kanske man inte upptäcker skillnaden. De största fördelarna är att man som rökare inte drar i sig den tjära och andra substanser som inte är så bra för kroppen. Den rök som bildas förångas och försvinner relativt snabbt. Hos esmokes.se så kan man läsa mer om dessa produkter och vad man behöver för att börja använda e-cigaretter.

Man får ungefär samma tillfredsställelse som rökare av en e-cigg som av en vanlig cigarett. Även kicken av nikotinet. När man drar in ett bloss så glöder spetsen på cigaretten och man får i sig den rök som bildas utav elektricitet och en vätska som fylls på i e-ciggen. Det finns inget i röken som kan störa omgivningen och som rökare så drar man inte i sig några gifter som kan påverka kroppen.

Huruvida det kommer att bli ett förbud mot rökning på offentliga platser eller inte så tror vi att det är betydligt positivare med e-cigaretter än mot vanliga traditionella cigaretter. SVT.se skriver mer om detta förslag om rökförbud. Förbudet mot rökning på restauranger, nattklubbar och barer slog väl ut och idag så är det ingen som funderar på detta utan alla som röker går ut och drar sina bloss.